Fitnessapparatuur leasen

Het kiezen van de juiste Fitnessapparatuur is een belangrijke beslissing. U moet bijvoorbeeld rekening houden met de wensen van uw leden, maar ook met uw business. Fitnessapparatuur kopen kan een goede investering zijn, maar u kunt ook fitnessapparatuur leasen. Zo kunt u direct over de juiste fitnessapparatuur beschikken zonder het volledige bedrag te betalen. Wat valt er te ontdekken over lease? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen u verder.

Ik wil fitnessapparatuur leasen

Waarom fitnessapparatuur leasen?

Bij Panatta Sport kunt u gemakkelijk fitnessapparatuur leasen. Dit betekent dat u binnen de kortste keren kunt profiteren van fitnessapparatuur van hoge kwaliteit, zonder dat u hier meteen het volledige bedrag voor hoeft neer te leggen. Een aantrekkelijke optie, voor wie graag wat meer financiële ruimte wilt. Snel geregeld bij Panatta: u kunt op ons rekenen.

Ik wil fitnessapparatuur leasen

Onze verschillende producten

Panatta Sport is toonaangevend in het produceren en leveren van hoogstaand cardio- en krachtapparatuur. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit met Italiaanse klasse. Dankzij ons brede aanbod fitnessapparatuur, kunt u gemakkelijk een keuze maken voor een product dat past bij uw onderneming.

Fitnessapparatuur leasen bij Panatta Sport: u kunt kiezen uit onze kracht en cardio apparaten.

Kracht

Overweegt u fitnessapparatuur te leasen van Panatta Sport? Wij bieden diverse apparaten aan, gericht op krachttraining. Middels deze apparaten wordt er getraind met weerstand, om zo de maximale kracht van de gebruiker te vergroten en verbeteren. Ontdek zelfs ons aanbod:

  • Kracht Freeweight. Met de Freeweight HP kiest u voor snelheid, power en kracht. Een combinatie van de beste gezamenlijke biomechanica.
  • Kracht Monolith. Een combinatie van luxe en elegantie. Efficiënt, milieuvriendelijk, functioneel, betrouwbaar en klantgericht.
  • Kracht Fit Evo. Dé fitness evolutie op het gebied van stressvrije gewrichten dankzij convergente, vloeiende en natuurlijke bewegingen.
  • Kracht Sec. Een krachtig en stevig apparaat, gecombineerd met een clean ontwerp. Ervaar een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding.
  • Dynamic Functional Cage. Onbeperkte aanpassingsmogelijkheden. Mogelijkheid tot personalisatie, aangepast op uw ruimte en voorkeur.

Fitnessapparatuur leasen, gericht op krachttraining? Neem contact met ons op voor meer informatie en passend advies.

Ik wil fitnessapparatuur leasen

Cardio

Fitnessapparatuur leasen, gericht op cardio? Ook dat is mogelijk bij Panatta Sport. Onze cardio apparaten zijn gericht op het versterken van hart en longen, om zo de conditie te verbeteren. Bij ons heeft u de ruime keuze uit diverse loopbanden, met ieder zijn eigen kwaliteiten. Ontdek zelfs ons aanbod:

  • Cardio Fenix Touch. Gebruiksvriendelijk dankzij een capacitief multi-touchscreen. Profiteer van programma’s, trainingen en hoogwaardige inhoud.
  • Cardio Fenix Led Plus. Geavanceerde software, strakke vormen en sluit aan op ieders behoefte.
  • Cardio Pininfarina Touch. Stijl en technologie voor iedereen, geoptimaliseerd middels een nieuw multi-touchscreen.
  • Cardio Pininfarina Led Plus. Met een vernieuwde multi media software. Inclusief de mogelijkheid om gepersonaliseerde trainingsprofielen aan te maken.

Fitnessapparatuur leasen, gericht op cardio? Neem contact met ons op voor meer informatie en passend advies.

Fitnessapparatuur leasen bij Panatta Sport

Fitnessapparatuur leasen bij Panatta Sport: het is mogelijk. Naast ons uitgebreide assortiment, is onze service altijd klantvriendelijk. Wij begrijpen dat u, als ondernemer, regelmatig moet investeren. Door uw fitnessapparatuur te leasen, ontwikkelt u meer tijd en ruimte om zorgeloos te blijven ondernemen.

Bij Panatta Sport kunt u gemakkelijk een lease aanvraag indienen, waarna u in contact komt met een deskundige medewerker. We staan u graag te woord en vertellen u meer over onze lease mogelijkheid. Neem contact met ons op, of dien via de website een lease aanvraag in.

Ontdek onze klantenservice

Bij Panatta Sport bent u verzekerd van een klantvriendelijke service. Samen met ons kunt u zorgeloos blijven ondernemen. Middels onze fitness apparaten van hoge kwaliteit. Middels onze lease mogelijkheden. Maar ook in combinatie met onze andere services.

Zo kunt u als ondernemer een service aanvraag indienen. Zo staan wij voor u klaar bij eventuele storingen of defecten. Als er reparaties moeten plaatsvinden, dan krijgt u uiteraard garantie.

Is fitnessapparatuur leasen niet iets voor u? Geen probleem: bij Panatta Sport kunt u ook gemakkelijk online een offerte aanvragen. We vertellen u graag meer over onze mogelijkheden.

Panatta Sport biedt u ook de mogelijkheid om fitnessapparatuur in te ruilen. Door online een inruil aanvraag in te dienen, komt u zo spoedig mogelijk met ons in contact.

Ik wil fitnessapparatuur leasen