“Zo zijn we samen zorgeloos aan het ondernemen.”

Net als u houden wij ook niet van wachten, en zodra u een aankoop heeft gedaan wilt u ook dat uw apparatuur zo snel mogelijk wordt geleverd. Mocht een tijdige levering onverhoopt niet lukken? Dan wordt u apparatuur kosteloos nageleverd en zorgen we, indien gewenst, tijdelijk voor vervangende apparatuur.

Zo zijn we samen zorgeloos aan het ondernemen.

sfeer1
Machines die bij jou passen

Machines die bij jou passen

Panatta creëert unieke apparatuur dankzij de handgemaakte Made in Italy-processen. Leer en verf kunnen worden geselecteerd uit meer dan 2.000 combinaties van kleuren en afwerkingen in een interne showroom. Het logo van de klant kan op aanvraag worden toegepast op de opvulling en aangepaste afwerkingen.

Meer informatie
sfeer2

Business Support

Dankzij tientallen jaren bewezen ervaring in de fitnesssector biedt Panatta zijn klanten een breed scala aan persoonlijke diensten om hun bedrijven te ondersteunen. Onze klanten zijn de partners met wie we een authentieke strategie ontwikkelen om hun activiteiten te ondersteunen, door middel van operationele en communicatie-instrumenten die in staat zijn om hun centrum te promoten.

Vraag een offerte aan
Ondersteuning na verkoop

Ondersteuning na verkoop

Betrouwbaar, efficiënt, veilig, een garantie dat u samenwerkt met de ideale partner! Onze klanttevredenheid wordt bewaakt door middel van een reeks diensten die zijn ontworpen om een perfect efficiënte staat van de machines te behouden. Technische bijstand staat voor ons voor de mogelijkheid om zij aan zij met onze klanten te werken en hen te helpen succesvol te zijn.

Een dienst beschikbaar stellen die past bij hun individuele behoeften en die voorziet in preventief gepland onderhoud om de optimale prestaties van onze producten te garanderen.

Meer informatie
Financiering

Financiering

Panatta is zelfs bij de klant betrokken bij het onderzoeken van financiering via financiële instellingen om hun investering in de tijd te spreiden. Gezien de samenwerking met belangrijke kredietinstellingen bieden wij de mogelijkheid om concurrerende en voordelige financierings- en leasingvoorwaarden te verkrijgen. We bieden onze klanten een complete service die hen vrijhoudt van alle bureaucratische problemen. Panatta is een Credito Sportivo Italiano en Grenke-partner. Van de vele mogelijkheden biedt Panatta de mogelijkheid om apparatuur te huren. Bij betaling van een huurprijs heeft de klant het recht om de apparatuur voor een bepaalde periode te gebruiken.

Meer informatie