Service aanvraag

Bij onverwachte storingen en defecten zullen wij van Panatta Sport zo snel mogelijk actie ondernemen en de problemen zo snel mogelijk verhelpen of repareren. Op dergelijke reparaties en originele onderdelen van Panatta geven wij garantie.

Neem contact op om een service aanvraag te doen.

Op werkdagen staan wij vanaf 09.00 tot 17.00 uur voor u klaar. Kom je er niet helemaal uit? Plan dan een afspraak of bezoek onze showroom. Op zaterdag en buiten de openingstijden zijn wij op afspraak te bereiken.

Machines die je passen
Panatta ontwikkelt uniek apparatuur dankzij het Italiaanse handgemaakte productieproces. Kies uit meer dan 2.000 verschillende kleur en leersoorten. Bij Panatta Sport krijg je de gelegenheid om de kleuren van het frame aan te passen. Er zijn veel mogelijkheden beschikbaar zodat je een eigen unieke stijl kunt creëren of je kunt aanpassen naar de stijl van jou club.

Tientallen jaren ervaring in de fitness sector biedt Panatta zijn klanten een breed scala aan persoonlijke diensten om hun om hun bedrijven te ondersteunen.

Zakelijke ondersteuning
Onze klanten zijn de partners met wie we een authentieke strategie ontwikkelen om hun activiteiten te ondersteunen, doormiddel van

After sales
Panatta Sport garandeert betrouwbaarheid, efficiëntie en veiligheid. Deze kwaliteiten zijn een garantie dat u samenwerkt met de ideale partner. De klanttevredenheid wordt bewaakt doormiddel van servicediensten om zo de gebruikers.. te behouden. Technische support is bij Panatta Sport

Bij Panatta Sport staan wij garant voor een efficiënt service bezoek. Om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn staan wij altijd klaar voor technisch support.

Gecertificeerde PRE-USE
Dankzij de Panatta gecertificeerde PRE-USE bent u er zeker van dat de apparaten van hoge kwaliteit zijn. De apparaten zijn onderworpen aan nauwkeurige controles en zijn getest om aan maximale betrouwbaarheid te voldoen. Het gebruikte apparatuur wordt door ons gecontroleerd en zo nodig geüpgraded zodat deze voldoen aan de technische eisen. Zo biedt Panatta de volledige garantie op een apparaat waar de kwaliteit van behouden wordt.

Financiën
Panatta is bij de klant betrokken en denken graag mee met de klant. Als ondernemer investeert u regelmatig in uw bedrijf. Wij bieden de mogelijkheid om de apparaten te leasen, zo ontwikkel je meer ruimte om zelf te ondernemen. Zo is het niet noodzakelijk om de financiering via de bank of een leasemaatschappij te laten lopen.

Service aanvragen?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.