Professioneel gebruik van fitnessapparatuur

Ben je op zoek naar professionele fitnessapparatuur? Dan kan Panatta Sport Nederland je helpen. Wij zijn dealer van de hoogwaardige professionele Panatta SRL fitnessapparatuur. Maak van je kantoor of werkomgeving een gezonde omgeving door het plaatsen van fitnessapparatuur voor zakelijk gebruik.

De gezondheid van werknemers is belangrijk en het is dan ook logisch dat werkgevers dit ook mee laten wegen in het inrichten van de werkomgeving. Mensen leven meer en meer bewust en een gezonde, sportieve levensstijl hoort daarbij. Het werk past vaak niet in deze levensstijl: de meeste mensen zitten urenlang op een stoel. Door medewerkers de kans te bieden in hun pauze te sporten, help je als werkgever mee aan het gezond, fit en vitaal houden van werknemers.

Neem contact op voor een offerte

Professioneel gebruik van fitnessapparaten

Professioneel gebruik van fitnessapparaten wordt steeds populairder. Het is niet meer ongewoon om als bedrijf een ruimte in te richten als fitnessruimte. Medewerkers kunnen er zo voor kiezen om eerder op het werk te komen en even lekker te sporten, na het werk een goede workout te doen alvorens weer naar huis te gaan, of tussendoor in de pauze even actief bezig te zijn. Wij bieden allerlei fitnessapparatuur voor professioneel gebruik, waarmee uiteenlopende cardio- en krachtoefeningen gedaan kunnen worden. Voor professioneel gebruik van fitnessapparaten kan het handig zijn om multifunctionele apparaten aan te schaffen. Dit zijn apparaten waarmee meerdere spiergroepen kunnen worden getraind. Op deze manier zorg je met slechts enkele apparaten voor een volwaardige gym op het werk. Onze apparatuur is in vrijwel elk bedrijf te installeren. Vanzelfsprekend is het raadzaam om ook een douche- en verkleedruimte beschikbaar te hebben, want met de kwalitatieve apparatuur van Panatta zal men zich zeker in het zweet werken. De kwaliteit en intensiteit van de workouts die met onze apparatuur mogelijk zijn, zullen niet onderdoen voor die van de sportschool.

Wie kunnen wij bedienen?

Wij kunnen allerlei soorten professionele fitnessapparatuur leveren voor vrijwel alle sectoren en soorten bedrijven. Als er een ruimte is om de apparatuur te plaatsen, kunnen wij deze leveren. Wij leveren met regelmaat apparatuur aan kantoren, maar ook aan andere instanties, zoals, hotels, spa-wellness, bedrijven, zorgcentra, ziekenhuizen, fysiotherapeuten, hulpverleningen, onderwijs, wooncomplexen, defensie en atleten of sportclubs.

Enkele referenties

Behoor jij straks ook tot de lijst met voorlopers die professionele fitnessapparatuur hebben laten installeren? De volgende bedrijven gingen je al voor in het creƫren van een gezondere werkomgeving: