Cable Stations van Panatta Sport

Ben je op zoek naar een apparaat waarmee je meerdere spieren of spiergroepen traint, kies dan voor een cable station. Dit zijn de absolute alleskunners onder de fitnessapparaten. Met een enkele cable station kun je talloze oefeningen uitvoeren en diverse spiergroepen trainen. De mogelijkheden zijn zo divers, dat je in veel gevallen met twee verschillende cable stations al kunt zorgen voor een workout van het complete lichaam.

Hoewel dit grote apparaten zijn, kunnen zij wel degelijk ruimtebesparend werken. Met apparaten als deze wordt het overbodig om meerdere losse apparaten te gebruiken. Natuurlijk bieden veel gyms hiernaast ook nog losse apparaten aan, maar wanneer je slechts beperkte ruimte hebt en toch de mogelijkheden tot een complete workout wilt bieden, dan is het aanschaffen van een of enkele cable stations misschien wel de beste manier.

Ons aanbod
Panatta Sport biedt een volledige range aan fitnessapparatuur om alle spieren in het lichaam mee te trainen. Of het nu gaat om de beste trainingsapparatuur bij jou thuis, in je sportschool of voor toepassing in een kliniek, zorgcentrum of andere plek: wij hebben altijd de ideale, passende oplossing.

Bent u geïnteresseerd in Panatta Sport en haar diensten of producten of heeft u vragen? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op.

Vraag een offerte aan
Multi_gym_cable stations