Multi Gyms in de fitness

Ben je op zoek naar een apparaat waarmee je met één oefening meerdere spieren of spiergroepen traint, kies dan voor een multi gym. Dit zijn de absolute alleskunners onder de fitnessapparaten. Met een enkele multi gym kun je talloze oefeningen uitvoeren en diverse spiergroepen trainen. De mogelijkheden zijn zo divers, dat je in veel gevallen met twee verschillende multi gyms al kunt zorgen voor een workout van het complete lichaam.

Hoewel dit grote apparaten zijn, kunnen zij wel degelijk ruimtebesparend werken. Met apparaten als deze wordt het overbodig om meerdere losse apparaten te gebruiken. Natuurlijk bieden veel gyms hiernaast ook nog losse apparaten aan, maar wanneer je slechts beperkte ruimte hebt en toch de mogelijkheden tot een complete workout wilt bieden, dan is het aanschaffen van een of enkele multi gym misschien wel de beste manier.

Ons aanbod
Panatta Sport biedt een volledige range aan fitnessapparatuur om alle spieren in het lichaam mee te trainen. Of het nu gaat om de beste trainingsapparatuur bij jou thuis, in je sportschool of voor toepassing in een kliniek, zorgcentrum of andere plek: wij hebben altijd de ideale, passende oplossing.

Heb je vragen over onze multi gym oplossingen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee en kunnen altijd zorgen voor een oplossing die perfect bij je past.

Vraag een offerte aan